Srovnání s konkurencí 22.1.2013

Po delší době jsme provedli nezávislé srovnání s konkurencí, protože musíme držet krok s celkovým vývojem. Opět jsme zjistili, že krok nedržíme, ale že udáváme tempo :) A to je dobře.

Nejdříve obligátní srovnání skvely.net vs O2 (podle serveru rychlost.cz - data ze dne 22.1.2013) - Poznámka: Tarif 02 Optimal, někde uváděný jako 16Mbit a jinde 20Mbit .

Graf z rychlost.cz skvely.net vs O2

Je jasně vidět že náš klíčový tarif H512 poráží námi udávanou konkurenci O2 Optimal 20 Mbit.

Download skvely.net je o 20% vyšší, Cenově jsme na tom víceméně stejně. My nabízíme H512 za 512Kč vč DPH. O2 - za 757Kč (nyní v akci za 505Kč ). Investice do připojení skvely.net se jasně vyplácí.

Chtěl jsem provést srovnání i s dalšími providery a tarify za podobnou cenu, působícími v okolí Slaného a okolí (slansko.net, future-net, sysdata.com), ale na tomto serveru neměli dostatečný počet testů či vůbec žádné testy a tak by nám přišlo nefér je dávat do přímého souboje. Pro větší objektivnost, jsem procházel i jiné měřící servery, ale nenašel jsem jejich veřejně přístupné statistiky. Pokud o těchto statistikách víte, netajte je pro sebe a podělte se o ně s námi.

Přikládáme alespoň celkový graf rychlostí u společnosti sysdata.com a slansko.net z měřícího serveru rychlost.cz.

rychlost u sysdata.comrychlost u slansko.net

Informace o providerech najdete na

Vzhledem k tomu, že data pro srovnání jsme vybírali my, pro lepší objektivnost si můžete informace o nás i konkurenci najít sami.

• skvely.net - nezávislé měření - http://rychlost.cz/isp/skvely-net/wifi/
• o2 - nezávislé měření - http://rychlost.cz/isp/o2/adsl/
• Slansko.net - málo testů - http://rychlost.cz/isp/slansko/
• Sys-data.com - málo testů - http://rychlost.cz/isp/brouzdej-net-a-sys-data-com/
• Future-net.cz - žádné zveřejněné - http://rychlost.cz/isp/future-net/

A ještě odkazy na možné providery

http://www.skvely.net
http://www.o2.cz
http://www.slansko.net
http://future-net.cz
http://brouzdej.net/

Upozornění: Náš tarif nesrovnáváme proti globálnímu trhu v celé České Republice, ale v okolí Slaného vůči jiným možným lokálně dostupný alternativám.

Testování H512

A teď jedna speciální nabídka. Pokud máte tarif H333 a chcete ochutnat H512, napište si o testovací provoz H512 do konce února 2013 zdarma (za cenu vašeho stávajícího tarifu h333) A pokud máte H512 a chcete ještě rychlejší tarif, napište si také, můžete si otestovat třeba H999

Pište na email info@skvely.net nebo prostřednictvím požadavku ze zákaznické sekce o navýšení tarifu.

Starší porovnání

Porovnání z roku 2010